Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

T

  • TROC - Emision informativ me dhe per te rinjte nga i gjithe vendi, i cili permban disa rubrika speciale per te rinj. Tranmetohet ne TVSH te shtunave.