Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

Logo TV

TVSH

TVSH
Televizioni Shqiptar. TVSH nuk ka ndryshuar asnjehere logo nga fillimet e saj. Ndesa ne satelit TVSH ka logo tjeter.

TOP CHANNEL

TOP CHANNEL
Top Channel ka kete logo nga viti 2001 dhe deri me sot nuk e ka ndryshuar.

KLAN TV

KLAN TV
Klan ka kete logo nga fillimet e tij.

VIZION PLUS

VIZION PLUS
Logo e VIZION PLUS nuk ka ndryshuar.
1 | 2 | 3 >>