Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

News

KKRT-ja i prezanton edhe institucioneve shtetërore, Projekt-Strategjinë e dixhitalizimit

20.02.2009 00:00
KKRT-ja i prezantoi sot, përfaqësuesve të Kuvendit të Shqipërisë, Qeverisë dhe institucioneve të tjera publike, Projekt-Strategjinë e Transmetimeve Numerike. Pas 7 konferencave kombëtare dhe rajonale me subjektet radio-tv., KKRT-ja sëbashku me OSBE-në filloi një tjetër etapë informimi dhe diskutimi...

Website i ri me RSS

22.11.2008 16:00
Me ane te sherbimit RSS ju keni mundesine te jeni gjthmone te informuar per zhvillimet tona.

Website i Ri

22.11.2008 15:59
Kemi lançuar faqen tone te re.

Tryeza e OSBE-se per televizionet

21.11.2008 10:22
Ne diten nderkombetare te televizioneve, perfaqesues te OSBE-se ne Vjene, te zyres lokale te Tiranes, KKRT-se dhe deputete nga Komisioni Parlamentar i Medias kane konstatuar njezeri se, tenderimi ne platformat dixhitale eshte I parakohshem, i politizuar dhe nuk zgjidh situaten kaotike ne mediat...