Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

E

  • EXCLUSIVE - Program i prodhuar nga Departamenti i Informacionit ne Top Channel. Ky program ka filluar transmetimin prej muajit shtator 2005 çdo te djele ora 20.05 nen kujdesin e drejtorit te informacionit Sokol Balla. Ky program synon te sjelle temat me te mprehta te aktualitetit vendas dhe te huaj, ne nje diapazon me te gjere ne kohe dhe hapesire.
  • EUREKA - Game show ne VIZION PLUS ne trasmetim nga viti 2008. Eureka nje nder programet e vetme te llojit te vet ne mediat shqiptare.