Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

NJ

  • NJEREZ TE HUMBUR - Emisioni social nga Aida Shtino, me I ndjekur ne Shqiperi eshte kurorezim I nje procesi te gjate hulumtimesh dhe te dhenash investigimi rreth fatit te personit te humbur qe kerkohet. Investigimi starton qe nga kontakti I fundit I pohuar nga te afermit, dhe me pas ai vazhdon me nje numer te pafund kontaktesh, telefonatash, kerkimesh. I gjithe informacioni sigurohet mbi bazen e deshmive nga personazhe te aferm apo miq te personit te zhdukur. Pas dy sesoneve,(i pari ne TNSH; i dyti ne VIZION PLUS), Njerez te Humbur rikthehet ne KLAN( te premte ora 21.00).