Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

L

  • LOG - Emision qe trajton temat me te spikatura te momentit dhe kerkon ti jape nje pergjige me te ftuar ne studio. Nje program i ideuar dhe drejtuar nga gazetari Artur Kopani. Transmetohet çdo te premte ne TVSH nga viti 2008.
  • LIDER - REALITY SHOW MË SPEKTAKOLAR QË PROMOVON LIDERAT E RINJ…
    Cmimi: Më i larti dhënë ndonjëherë në Shqipëri… Jo vetëm para, por edhe karrierë dhe shkollim cilësor.
    Objektivi: Synon të zgjedhë brenda një grupi prej 16 të rinjsh me formim solid kulturor nga gjithë hapësira shqiptare, individin me cilësi më të spikatura prej lideri: ndershmërinë, aftësitë profesionale, organizative, komunikative,etj. nëpërmjet një jurie të kualifikuar dhe votimit të publikut. SHOW televiziv Jeta komunitare e 16 të rinjve në qytetin politik që do të krijojnë brenda, por pa u izoluar nga bota e jashtme. Transmetim 24 orë non stop në TELENORBA, si dhe përmbledhjet çdo pasdite në TVKLAN. Show i JAVES TVKLAN per 12 javë deri në shown final, ku me vlerësimin e jurisë dhe të publikut do të shpallet FITUESI - LIDER.