Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

K

  • KONAK - Nje emision mengjesi ( e hene -e premte, ora 10.00 ne VIZION PLUS). I konceptuar ne formen e nje maratone programore ne dinamiken e se ciles mund te gjesh informacionin e perditshem te nevojshem. Gjithcka eshte e konceptuar brenda ambienteve te nje shtepie ku protagonistet e tij, prezantuesja, personazhi qe do te prezantoje horoskopin dhe personazhi qe do te prezantoje rubriken e kuzhines, se bashku me te ftuarit e perditshem do te jene anetaret e saj.
  • KUTIA - format tv game-show, i blere me te drejta te plota transmetimi ne ekranet shqiptare. Nje game-show e kompanise prestigjoze “Endemol”, qe transmetohet cdo mbremje (e hene-e premte) ne ekranin e KLAN nen drejtimin e Enkel Demi dhe qe ka nisur transmetimin ne shtator 2004.