Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

H

  • HEROS - Serial, nje drame epike qe rrefen jeten e njerezve normale qe zbulojne se kane aftesi te jashtezakonshme.Transmetohet ne Shqiperi ne KLAN.
  • HISTORI ME ZHURMUES - Nje spektakel origjinal i parealizuar me pare, nje format i cili ka formen e nje udhetimi ne vite, ku gjithshka eshte e dokumentuar nga shtypi i kohes ose letersia. Gjithshka eshte e ilustruar me kronikat e kinoditareve te kohes. Gjithshka eshte e komentuar nga personazhe reale, biografia e te cileve eshte historia e vertete e vendit tone. Nga Pandi dhe Bledi Laco. NGA 04 janar 2009 ne KLAN, cdo te Diel - 21:00.