Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

F

 

  • FIKS FARE - eshte nje emision kritik dhe problemor, i cili nepermjet humorit dhe satires denoncon dukuri negative te jetes sone, si korrupsioni, vjedhjet, shkeljen e ligjeve nga ana e zyrtareve, shkeljen e te drejtave te njeriut, etj. Ky emision eshte njekohesisht edhe argetues ne saj te formatit qe ka, te kercimeve dhe muzikes qe e shoqerojne nga fillimi deri ne fund. I huazur nga programi i famshem ne Itali "Striscia la Notizia", Fiks Fare nisi transmetimin ne 19 dhjetor 2002 ne TOP CHANNEL. Prezantues te ketij programi Saimir Kodra dhe Genti Pjetri njohur ndryshe si Saimiri & Doktori.
  • Fletë të bardha - Film televiziv i prodhuar në Shqipëri , në vitin 1990 nga TVSH. Skenari Natasha Lako dhe Regjia Mevlan Shanaj.