Kerko ne faqe


Kontakte

TELEVIZIONI

C

 

  • CALIFONICATION - Serial komedi nga CBS rreth nje novelisti Hank Moody (David Duchovny), I cili lufton per te rritur vajzen e tij 13 vjecare, teksa po perpiqet te “rimekembe” marredhenien e tij me ish-te gruan Karen (Natascha McElhone), dhe mbi te gjitha duke u perpjekur te rigreje karrieren e tij per te shkruar. Fiksimet e tij per te cilat eshte fanatik dhe sjellja e tij veteshkaterruese – pija, droga dhe seksi .Nisur nga suksesi i jashtezakonshem, seriali u përtëri për një sezon të dytë më 7 shtator 2007. Episodi i fundit i sezonit të parë, i titulluar “The Last Waltz”, u transmetua fillimisht në Showtime më 29 tetor 2007. Ne Shqiperi te drejten e transmetimit e ka KLAN.
  • CHIC - eshte nje program qe synon ti drejtohet nje target grupi teleshikuesish te apasionuar pas artit, te interesuarve direkte ne ngjarjet kulturore shqiptare, por edhe informativ per te gjithe, profesioniste apo amatore.Realizuar dhe drejtuar nga Fjodora Fjora e cila largohet nga ekrani i KLAN ku drejtone nje emision me te njejten teme, "Kopertina Vip". Programi ka filluar tranmetimin ne VIZION PLUS ne vitin 2008.